Kış'ı bir festivale çevirin

Aralık 06, 2020

 Kış sezonu geldi ve evlere kapandığımız bu dönemde kışı bir festival havasında geçirip, ruhumuzu biraz kırmızı ve yeşilin tonlarıyla ısıtıp, her günü özel hissettirecek şekilde yaşamaya ne dersiniz.
Aşağıda hızlı bir liste var, hem Aralık, Ocak ve Şubat ayı boyunca evinizi ısıtacak bir hava hem de yılbaşı sofranızı güzelleştirecek detaylar. 

Evlere kapandığımız ve sosyalleşemediğimiz şu günlerde, bence haftanın bir günü özenle hazırlanılmış bir sofra ve özel bir günmüşçesine geçirilen bir akşam bu modernize edilmiş hapis hayatımızın üzerindeki kötü etkilerini birazcık da olsa ortadan kaldıracaktır. 


Gladelig bardak (24,99₺)
Gladelig bardak (24,99₺)

Kış'ın vazgeçilmezi sıcak içecekleri, böyle bir fincanla içitimizi daha da ısıtıyor. 



Vinter 2020 dekoratif aksesuar (24,99₺)
Vinter 2020 dekoratif aksesuar (24,99₺)


Aslında Paganlar ilk olarak kuşları evlerini apaç dallarıyla dekore etmişler, bu onlara kışın baharı anımsatması içinmiş. Daha sonra Romalılar evlerini yeni yıl için Köknar ağaçları ile süslemişler. Hıristiyanlar ise, yaprak dökmeyen bitkileri Tanrı ile sonsuz yaşamın bir işareti olarak kullanmışlar. 
Halbuki kış aylarında şöyle bir kafanızı kaldırdığınızda, yaprak dökmeyen ağaçlara bakın, hala çam, ladin ve köknarlar heybetiylesokaklarımızı süslemekte. O yüzden, çok da dinsel bir mana aramaya gerek kalmadan kış ayının bu simge ağaçlarından, daha güzel hangi dekor olabilir ki!

Kırmızı Saksı
Kırmızı Saksı

Bu minik saksıyı farklı boyutlarda bulmak mümkün, kırmızı ve yeşilin mükemmel kontrastını kullanarak harika bir dekorasyon olabilir. Kalemlik, makyaj fırçalarını organize etmek, yemek sofralarını ısıtacak bir dekorasyon öğesi olarak da kullanılabilir.


Saksılı yapay bitki (29,99₺)
Saksılı yapay bitki (29,99₺)

Çalışma masanız, pencere pervazlarınız, kahvaltı masalarınız ve daha bir çok yerde kullanabileceğiniz bu yapay bitkiler, hem fiyatıyla, hem de kalitesiyle kaçırmamanız gereken bir ürün.

Kokulu mum (9,99₺)
Kokulu mum (9,99₺)


Kışın neden yeşil seçilir derseniz, aslında christmas'ın renklerinden biri olan yeşil, kışın baharı hatırlatması nedeniyle seçilmektedir. Yaprak demek, yeniden doğuş, umut, canlılık demektir. Renklerin, mevsimlerin kodları yüzyıllarca insanlığa işlenmiş olduğundan, farkında olmasanız bile bu renkler size kışın iyi gelecektir.




Kokulu mum (19,99₺)
Kokulu mum (19,99₺)

Kışın, sadece yeni yıl kutlamasından ibaret değili bir de sevgililer günü kurlaması olduğuna göre, bu mumları yeni yılda kullanabilir ve içine led mum koyarak kalıcılaştırabilirsiniz.




Yapay okaliptus bitki(79,99₺)
Yapay okaliptus bitki(79,99₺)

Yılbaşı akşamı yemek sofranızı renklendirecek bir aksesuar. İsterseniz duvarda çelenk olarak, dış kapınıza kapı süsü olarak, ya da tavandan sarkıt olarak kullanabilirsiniz.
Cam su şişesi(19,99₺)
Cam su şişesi(19,99₺)

Kışın yeterli oranda su tüketmeyi hep unuturuz, bu yüzden su tüketimini teşvik edecek bu şişeler kış temasıyla çok kullanışlılar.


Kutu seti (39,99₺)
Kutu seti (39,99₺)

Kurabiyenin bir mevsimi olsaydı kesinlikle kış olurdu. İçinizi ısıtacak içeceklerin yanına her daim hazır kurabilerin olsun istiyorsanız, bu kurabiye kutularına ihtiyacınız var. 

Bej masa örtüsü (159₺)
Bej masa örtüsü (159₺)

Bir masa örtüsünden ne beklersiniz? Dikkat dağıtmamak... İlgiyi yemeklerinizde ve sofra ürünlerinizde toplamak istiyorsanız, size mükemmel bir seçim.
Şarap kadehi saydam
Şarap kadehi saydam

Kışın olmazsa olmazı, kırmızı şarap... Kırmızı şarabınızla olan keyfinizi arttırmak isterseniz, bu şarap kadehi başarılı bir seçim olacaktır. Şarabınızı bu kadehle yudumladığınızda neden bahsettiğimi anlayacaksınız.





You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe