PRİNT EDİLEBİLİR RÜYA KAPANI GÖREV LİSTESİ

Haziran 15, 2020


Karantina başlayalı neredeyse üç ay dolmak üzere ve çocukları bir şekilde rutinlerinde tutmak normalinden çok daha zora dönüşmüş durumda. Biz yetişkinler bile günlük rutinlerimizi yerine getirmekte zorlanırken, çocukların bu rutinleri başarıyla tamamlamaları oldukça zor. Bu yüzden de günlük görevleri bir şekilde düzenlemek, onları sıraya koymak kesinlikle gerekli.

Bizim evde bir aktivite ve planlayıcı takvimimiz çalışma masasının üzerinde asılı olarak vardı, fakat günlük görevler bu planlayıcıda yazmadığı için, çok basit görevler yerine getirilmiyordu. O yüzden bir de görev listesi oluşturduk. Görev listesinin renklerini, elementlerini Mina kendisi seçti, biz ingilizce olarak hazırladık kendimize, ama hazır ingilizce hazırlamışken bir de türkçeye çevirip, ihtiyacı olanlarla paylaşayım dedim. Yurtdışında yazdırılabilir ürünler oldukça moda, binlerce tasarıma internetde ulaşmanız mümkün, sadece hepsi ingilizce olarak hazırlanmış. Biz de yaklaşık 4 yıldır sürekli olarak, ev ödevi, okul projesi kağıtlarımıza kadar kendimiz tasarlayıp kullanıyoruz. Çocuklar üzerinde hem bu planlayıcıların, hem de kendi zevklerine uygun olarak hazırlanmış yardımcı ürünlerin oldukça pozitif yönde etkisi olduğuna inanıyorum, en azından bizim hayatımızda böyle oldu.

Aşağıdaki linke tıklayarak, google drive üzerinden pdf dosyayı indirebilir ve yazıcınızdan çıktısını A4 kağıt ölçülerinde alabilirsiniz.

Rüya Kapanı Görev Listesi dosyasını indirmek için buraya tıklayınız.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe