BABALAR GÜNÜ İÇİN “BABA”TASARIMLI ÇERÇEVE

Haziran 19, 2020


Babalar Günü hediyesi, genelde hep son günlerin telaşına bırakılır, nedense anneler günü için haftalar öncesinden ne hediye alacağımıza karar vermeye çalışırken, babalar gününü biraz aceleye getiririz. Hatta benim kendi çocukluğumdan örneklemek gerekirse, ne zaman babalar gününde hediye almayı unutsak, ya da yılbaşı hediye alışverişlerinde bütçenin babamın hediyesini almadan bitmesi nedeniyle, hep kendi kravatlarından birini alır hediye paketi yapardık. Gardırobunda o kadar çok kravat vardı ki, anlamasının imkansız olduğunu düşünürdük, o da bize hiç çaktırmazdı,.

Tabi yıllar geçti, artık hediye ve alışveriş sektörü bir deve dönüştü, babalar günü reklamları her yerde dönüp dururken, unutmak mümkün değil. Ama artık bu tüketim devinden sıkılan olmuşsa, size babalar günü için tatlı bir hediye alternatifi sunuyorum.


Aşağıdaki linkten indirebileceğiniz, 10×15 formatındaki yazdırılabilir dosyayı, print ederek, beyaz bir masaüstü çerçevesinin içine yerleştirdiğinizde, babanızın çalışma masasının üzerinde kullanabileceği ve her baktığında kendisinin iyi hissedeceği bir hediye ortaya çıkarabilirsiniz.

Beyaz çerçeveniz yoksa, İkea’nın beyaz masaüstü çerçeveleri hem çok uygun fiyatlı, hem de çok şık. Sadece çerçevi 10×15 ölçüsünde almaya ve printer’dan çıktı alırken, ayarlarsan 10×15 kağıt ölçüsünü seçmeye dikkat edin ki, yazıcıdan alacağınız çıktı ile tam uyumlu olsun.

Buraya tıklayarak 10×15 ölçülerindeki dosyayı pdf olarak google drive üzerinden indirebilirsiniz.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe